The sun-transparent, green and energy-saving multi-energy buildings are connected without wind and rain. The various streamlines do not interfere with each other. The landscape value of the site is respected, and the chords are reflected in the landscape, green, sunlight and buildings.

hide informationshow information

Xianlin Central District E plot business office center

The scheme adopts the underlying high-density method, based on the matrix order of the square, through the various combinations of hierarchical sharing and module menus, attempts to interpret the more precise requirements of customers. The office is heading all towards the south. The façade is made of glass bricks, which utilizes the advantages of good transparency, energy saving, heat preservation and variability of the glass bricks, so that the office is bathed in soft sunlight, which not only ensures the lighting of the office, but also does not damage the privacy of the indoor space. The atrium has plenty of green space, supplemented by sunlight, ensuring ample green horizons, trying to convert to the traditional courtyard feel, making the building look humble and restrained.

  • client: Nanjing Xianlin New Urban Development Co., Ltd.
  • Design time: 2009
  • Project size: 61,000 sqm
  • project address: Nanjing, China
ZH-CN EN