Home, courtyard from the ground

Let the balcony become a garden...

hide informationshow information

Nanjing Jinling Wangfu

The case creates a living space suitable for living in the city based on respecting history and the urban fabric. It shields the noisy environment from the outside, and introduces more sunshine and community landscape into each household. A variety of house type provide an open circulation space for the interior of the building, so that the building facade is unified under the selected materials with the boundaries of the household. High-rise office and hotel apartment buildings use sunlight as an entry point to create a pure building facade and interior space.

  • client: Nanjing Jinling Wangfu Real Estate Development Company
  • Design time: 2002
  • Project size: 60,000 sqm
  • project address: Nanjing, China
ZH-CN EN