The goal of the LINK project is to establish a characteristic link between adjacent blocks: the urban structure of the project continues the road network of the surrounding public space and the texture of the adjacent streets.

hide informationshow information

Different mixe housing,commercial center and services sous-le-bourg a Aigle

The project is in a complex structure, which acts as an integration, unifying the buildings of different styles – this is the origin of LINK. The LINK project broadens our horizons for sustainable cities. Its principles in all aspects of society, environment, culture and economy highlight the concept of “common life”, which is of great value at present. .

  • client: Cité Derrière - Solufonds
  • Design time: 2011
  • Project size: 13,000 sqm
  • project address: Different mixe
ZH-CN EN