hide informationshow information

Chongqing Red Cross Hospital

The well-word grid formed by the cross order reserves the greatest adaptability for the integration and integration of the functions of the whole hospital, which greatly increases the effective use of internal space. The bearing and continuation of the Red Cross culture in the architectural space is very conducive to modular construction. Externally, the courtesy retreat along the street, leaving a buffer space and a soft interface for the city. Internally, together with the existing buildings, a courtyard that is square and practical. At the same time, the arc control extends the building interface so that the largest amount of room can enjoy natural daylight.

  • client: Chongqing Red Cross Hospital
  • Design time: 2016
  • Project size: 107,000 sqm
  • project address: Chongqing, China
ZH-CN EN