This program aims to create an art space that is highly integrated, sustainable and flexible.

hide informationshow information

Shenzhen Sea World Culture and Art Center

The design consists of a group of museums distributed on either side of the channel by a main channel running through the center of the site. The designer intends to create a distinctive sense of community space, and the commercial area is set in the commercial ring zone at the center of the site. By stepping up the circular zone, it extends in the direction of the mountain, thereby achieving a visual communication effect facing the mountain view and backing against the sea. The elevated streets create more store space. More importantly, this height difference creates a landscape between museums, shops and cafes. .

  • client: Shenzhen Merchants Real Estate Co., Ltd.
  • Design time: 2011
  • Project size: 63,778 sqm
  • project address: Shenzhen, China

ZH-CN EN