Poly Suzhou Dushu Lake Project 

The typological design and ratio make more than 300 villas with high density of 0.45 plot ratio and appear in different way, which make every household have unique identity, and is convenient for construction. According to the lake view corridor, we design road network structure and make residents living in island with a direct view of the lake. 

Each group triangle design causing the changes of width realizes the stability of space maximization in the condition of high density. 

The partition wall between buildings, the consubstantial design of courtyard and buildings integrate garden thoroughly into architecture, which avoid the black channel between buildings in traditional high-density villa area, and make the garden and home become a whole.

Project location: Suzhou ,China

Project scale: 260,000 m²

Client: Poly Group

Building cost:570,000,000 RMB

Design time :2009

Task: planning design, architectural design, landscape design,interior design